Nieuwbouw Cremer Lisse

Onder het toeziend oog van directie en medewerkers van Cremer, collega’s Meijer Bouw, Stol Architecten en G. v.d. Burg Bouw is de 1ste paal geslagen begin mei. Voor Cremer gaat Meijer Bouw een nieuw bedrijfsgebouw realiseren van circa 8.200 m2. Een mooie uitdaging!

Cremer Speciaalmachines B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van productentelmachines en verpakkingssystemen. Sinds de oprichting in 1949 heeft Cremer zich ontwikkeld tot marktleider van telmachines in de farmaceutische, bloembollen-, voedingsmiddelen- (zoetwaren) en non-food industrie. Naast het fabriceren van telmachines is Cremer ook toonaangevend in het bedenken en implementeren van maatwerk voor het verpakken van allerlei producten.

Over Cremer

Cremer Speciaalmachines B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van productentelmachines en verpakkingssystemen. Sinds de oprichting in 1949 heeft Cremer zich ontwikkeld tot marktleider van tel- en verpakkingssystemen in de farmaceutische-, agrarische-, voedingsmiddelen- (zoetwaren) en non-food industrie. Cremer is zonder twijfel de meest verkondigde naam in de tel- en verpakkingsindustrie. Het afzetgebied van Cremer is de afgelopen jaren sterk gegroeid, van de Bollenstreek tot alle uithoeken van de wereld. Het productiebedrijf, het hoofdkantoor en de serviceafdeling van Cremer zijn gevestigd in Nederland, waar meer dan 130 gekwalificeerde en gespecialiseerde werknemers werken. Daarnaast heeft Cremer een verkoopkantoor in Engeland en een uitgebreid netwerk van distributeurs en agenten over de hele wereld.

Nieuw gebouw in gebruik genomen

Ondanks dat de laatste punten van het gebouw nog afgewerkt worden, is het gebouw al in gebruik genomen. De eerste telmachines worden nu in deze fantastisch mooie werkruimte opgebouwd. Komende periode zullen steeds meer bedrijfsonderdelen naar de nieuwe locatie verhuizen.